hr konsulent 

Inspiration & cases

Tag din Virksomhed til næste trin

Velkommen til et inspirerende univers af positiv forandring og succeshistorier

Her finder du cases, artikler og værktøjer, der viser forskellige tilgange til positive forandringer.

God læselyst 😊

Cases om generationsskifte og ny ledelse

Vi dykker ned i spændende historier om virksomheder, der har oplevet bemærkelsesværdige transformationer, hvor generationsskifte og nye direktører har været katalysatorer for positiv forandring.

Fokus på trivsel

Læs om de visionære virksomheder, der konstant arbejder på at skabe et sundt og trivselsfremmende arbejdsmiljø. Læs om deres initiativer, der prioriterer medarbejdernes trivsel og skaber en positiv kultur.

Transformationens kraft

Du kan også lade dig inspirere af historier om virksomheder, der har omfavnet forandring som en drivkraft for vækst og innovation. Udforsk deres rejse fra modstand til transformation og lad dig inspirere til at tage din virksomhed til nye højder.

Modeller og værktøjer

Udover de inspirerende cases og artikler finder du en samling af værdifulde modeller og værktøjer, der kan hjælpe dig i dit arbejde med trivsel, ledelse, transformation og meget mere. Disse ressourcer er designet til at styrke din virksomhed og bringe den til det næste niveau.

Metode til kultur og trivsel

Heikon har udviklet en metode til at arbejde med kultur og trivsel. Metoden er udviklet i projektet ”Stærke SMV’er”, der er støttet af Velliv Foreningen.

Metoden bygger på en overbevisning om, at arbejdet med at fremme trivsel er en løbende proces, der kræver en systematisk og struktureret tilgang. Med inspiration fra bl.a. forbedringsmodeller er metoden baseret på en potentiel iterativ proces med tre faser: Analyse, Handling og Implementering. I metoden bliver både ledelse og medarbejder involveret i at skabe en trivselsfremmende kultur sammen.

Erfaringer med metoden viser, at metoden bl.a. kan bruges til at sætte fokus på trivsel, skabe en god proces i forbindelse med forandringer i organisationer samt hjælpe organisationer med at identificere de særlige bestanddele i kulturen, som er vigtige elementer til at stå stærkt sammen.

Metoden kan tilpasses jeres virksomhed, så I kan skabe en proces i virksomheden, som giver værdi for jer. Hvis I har spørgsmål til metoden eller gerne vil vide mere om, hvordan man kan arbejde med trivsel i organisationer, så tag endelig fat i mig.

GOD ARBEJDSLYST !

Vi skaber stærke organisationer

Jeg grundlagde heikon i 2018 med en ambition om at skabe stærke organisationer. Jeg er uddannet cand.merc. og har arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer siden 2006.

Heikon har stor ekspertise inden for kulturprojekter, HR og ledelse, som gør os i stand til at hjælpe jer med at skabe stærke organisationer.

Vi elsker vores felt, og derfor arbejder vi altid på at forstå den nyeste forskning og omsætte den til håndgribelige redskaber og konkrete tiltag, der gør en forskel for jeres organisation.

Heidi K. Frederiksen

HR Konsulent – Ejer af heikon

Addresse

Skæringvej 88, 8520 Lystrup

Telefon

+45 2965 2191

Connect