hr konsulent

 

Tag din Virksomhed til næste trin

STÆRKE SMV’er

Fokus på virksomhedskultur og arbejdsglæde

I samarbejde med Velliv Foreningen tilbyder Heikon et gratis forløb til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at skabe en stærkere organisation og blive bedre rustet til at møde fremtidens udfordringer. Projektet hedder ”Stærke SMV’er” og sætter fokus på en virksomhedskultur, hvor man står stærkt sammen.

Hvad indeholder forløbet?
Projektet sætter fokus på en trivselsfremmende virksomhedskultur ved at involvere både medarbejdere og ledelse i det fælles arbejde. Projektet tilbyder ny viden og redskaber i en deltagerinddragende proces, hvor virksomheden bliver klædt på til at arbejde med kultur og trivsel.

Hvem kan deltage?
Små og mellemstore virksomheder i og omkring Aarhus med mindst 10 ansatte.

Hvad koster det?
Projektet er støttet af Velliv Foreningen, så det er gratis at deltage i forløbet.

Metode og elementer i projektforløbet
Den grundlæggende metode i forløbet bygger på en overbevisning om, at arbejdet med at skabe en stærk virksomhedskultur er en løbende proces, der kræver en struktureret tilgang.

Med inspiration fra bl.a. forbedringsmodeller bygger forløbet på en iterativ proces med tre faser: Analyse, Handling og Implementering.

Gennem forløbet gennemgår de enkelte virksomheder to iterationer, hvilket giver virksomhederne en indsigt i metoden til at arbejde systematisk med at fremme kultur og trivsel.

Din personlige HR Konsulent

heikon er en sammentrækning af Heidi og konsulent. Hos heikon møder du nemlig ikke et hav af forskellige medarbejdere, men kommer til at indgå i et tæt samarbejde med mig. Jeg tror på, at stærke og tætte relationer skaber resultater, og derfor er jeg din personlige HR Konsulent.

Heidi K. Frederiksen

HR Konsulent – Ejer af heikon

Addresse

Skæringvej 88, 8520 Lystrup

Telefon

+45 2965 2191

Connect