hr konsulent

 

Tag din Virksomhed til næste trin

Metode til kultur og trivsel

Heikon har udviklet en metode til at arbejde med kultur og trivsel. Metoden er udviklet i projektet ”Stærke SMV’er”, der er støttet af Velliv Foreningen.

Metoden bygger på en overbevisning om, at arbejdet med at fremme trivsel er en løbende proces, der kræver en systematisk og struktureret tilgang. Med inspiration fra bl.a. forbedringsmodeller er metoden baseret på en potentiel iterativ proces med tre faser: Analyse, Handling og Implementering. I metoden bliver både ledelse og medarbejder involveret i at skabe en trivselsfremmende kultur sammen.

Erfaringer med metoden viser, at metoden bl.a. kan bruges til at sætte fokus på trivsel, skabe en god proces i forbindelse med forandringer i organisationer samt hjælpe organisationer med at identificere de særlige bestanddele i kulturen, som er vigtige elementer til at stå stærkt sammen.

Metoden kan tilpasses jeres virksomhed, så I kan skabe en proces i virksomheden, som giver værdi for jer. Hvis I har spørgsmål til metoden eller gerne vil vide mere om, hvordan man kan arbejde med trivsel i organisationer, så tag endelig fat i mig.

GOD ARBEJDSLYST !

Din personlige HR Konsulent

heikon er en sammentrækning af Heidi og konsulent. Hos heikon møder du nemlig ikke et hav af forskellige medarbejdere, men kommer til at indgå i et tæt samarbejde med mig. Jeg tror på, at stærke og tætte relationer skaber resultater, og derfor er jeg din personlige HR Konsulent.

Heidi K. Frederiksen

HR Konsulent – Ejer af heikon

Addresse

Skæringvej 88, 8520 Lystrup

Telefon

+45 2965 2191

Connect